14. more clothes

Day 14 – What you wore today

När kylan blev allt värre och de tidigare favoritkläderna började bli smutsiga bytte jag ut den yttersta volangkjolen mot en lika lång paisleymönstrad kjol i blått, marin och blekgult från H&M L.O.G.G. (höstkollektionen 2009 – jag har haft den någon gång varje vecka hela tiden sedan precis ett år – den funkar till allt, inte bara till den randiga blusen och tweedvästen som hör till) och kinajackan ersattes av en gammal hemstickad mohairtröja i gråblått och mossgrönt. Under tröjan en tunn mörkblå funktionströja från Newline med ärmar så långa att de räcker om man vill dra ner dem över händerna som torgvantar ungefär. När jag går ut tar jag ibland på en dunväst från Lands’ End (i färgen True Navy) som extra värmelager under en kappa eller jacka.

Annonser
Det här inlägget postades i blog month, life. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s