16. first kiss

Day 16 – Your first kiss

Antar att det som räknas som en första kyss i romantisk mening var det som hände när en konfirmand och en inte så mycket äldre konfirmandledare en kväll mot slutet av tiden på sommarlägret utmattade av en lång sommardags lektioner måltider skoj med kamraterna andakter badutflykter diskussioner och promenader på tu man hand lutade sig mot varandra bakom ryggen på några av de andra personerna som satt och vilade sig i lägergårdens spartanskt inredda fritidslokal med musikanläggning i ett hörn och madrasser och kuddar runt väggarna och så fanns det inget mera att prata om så det blev en lång kyss istället.

Annonser
Det här inlägget postades i blog month, life. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s